domingo, 18 de agosto de 2019

IVACE Institut valencià de competitivitat empresarial


Els Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat Valenciana tenen per finalitat donar suport i facilitats a la creació de noves empreses o línies diversificadores d'empreses ja existents que aporten una activitat innovadora a la zona en què estan instal·lades.

Els CEEI estan configurats com a associacions sense ànim de lucre, amb participació d'organismes de l'administració autonòmica i local i també de diverses entitats econòmiques, financeres, empresarials i socials.

Els eixos principals sobre els quals es vertebra l'activitat dels CEEI de la Comunitat Valenciana són: dinamitzar els recursos locals per a estimular i afavorir la creació i el desenvolupament d'empreses innovadores, i promoure la innovació com a factor estratègic amb l'objectiu de contribuir a la modernització del teixit empresarial valencià.

La xarxa de CEEI de la Comunitat Valenciana està integrada per tres CEEI situats a Castelló de la Plana, Elx i València, els quals al seu torn estan associats a la xarxa espanyola ANCES (Associació Nacional de CEEI Espanyols) i a la xarxa europea EBN (European Business and Innovation Centres Network). 
www.ivace.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario