sábado, 17 de agosto de 2019

PROJECTE KITCAIXA



Des de l'Obra Social "la Caixa", a través d'eduCaixa, impulsem l'excel•lència en l'educació amb iniciatives innovadores i dinàmiques que siguin de valor per a alumnes i professors. Un bon exemple n'és KitCaixa Joves Emprenedors, una proposta educativa que té l'objectiu de despertar habilitats emprenedores en els alumnes, tot promovent-ne el creixement personal i potenciant-ne la capacitat d'iniciativa.
Aquest projecte, KitCaixa, consisteix en un seguit de materials que es poden utilitzar a les escoles perquè els nois i noies entenguin en què consisteix ser emprenedor, hi perdin la por i s'atreveixin ells mateixos a ser-ho. No és un programa que s'hagi d'estudiar, sinó que és un programa en el que han de fer i aprenen fent. Està totalment orientat a aprendre des de la resolució d'un problema. I creiem, per tant, que la motivació és el realisme.
En lloc d'explicar què és una empresa, d'explicar la teoria del que és un emprenedor, el que fa és donar instruments, eines, perquè un equip de nois i noies pugui mirar al seu voltant per descobrir un problema i convertir-lo en una oportunitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario